Micro Master - Førstedivisjon

Write your awesome label here.
 • Foreleser
  Arvid M. Lyngnes
 • Nivå
  Grunnleggende
 • Forventet tidsbruk
  5 timer
 • Eksamen
  Diplom

Målet med kurset

Kurset er designet for deg som vil finne de boligkjøperne som har forsøkt, uten å lyktes med og kjøpe den typen eiendom du nå skal selge.

Kurset Micro Master - Førstedivisjon skal gjøre kandidaten i stand til å identifisere og nå frem til alle som har forsøkt og mislyktes, i kjøp av lik eiendom kandidaten selv skal selge.  

Temaer vi skal gå gjennom er; Behov og kravspesifikasjoner. Samarbeid og felles mål. 

Fagområdene vi er innom; Markedsføring, markedsanalyse, Maslow og outreach.

Opplærings målene


 • Kandidaten skal kunne identifisere kunder som har tapt budrunder på tilsvarende objekter
 • Kandidaten skal kunne ta kontakt med de aktuelle kjøperne.

Forventnings avklaring

Før forelesningen starter vi alltid med en gjennomgang og en tydelig forventings avklaring i forhold til hva kandidaten  sitte igjen med etter forelesningen.

Forelesning 

Her får kandidaten en gjennomgang av key takeaways, konklusjoner og hva kandidaten forstå.

Instruksjoner 

Instruksjonene er videoer som følger forelesningene med ulike metoder for hvordan kandidaten kan bruke kunstig intelligens.

Trening

Oppgaver og øvelser er videoer og quizer som viser og er praktisk trening i de aktivitetene kandidaten beherske og bli god til.

Førstedivisjon

Gjennom kurset lager kandidaten en journal/playbook, en oversikt over hva kandidaten skal gjøre aktivitet for aktivitet.

Workshop

Vi har 2 workshop i året hvor du kan møte andre utvikler, eiendomsmeglere, eiendomsbesittere, advokater, private etc. Som arbeider med det samme som deg. Her arbeider vi med bedring av strategier og aktiviteter.  

Syllabus

The Lecturer-
Arvid Madland Lyngnes

Arvid Madland Lyngnes has a master of science in marketing and works as a teacher and lecturer in marketing and sales in real estate. Arvid is also an advisor for real estate developers, investors and estate agencies. Arvid is one of the founders of L&F CG learning 
Write your awesome label here.
Created with