Salgstrening for Eiendomsmeglere

LFCG Beta/Pilot Program

Kan vi med enkle grep øke salget for megler, kontor og kjede?

Hvis vi kan lage en tjeneste som sørger for at alle meglerne dine klarer å ta inn et oppdrag ekstra hver måned, bør jo det være interessant for de fleste som er i bransjen? Det finnes veldige mange gode teorier, systemer og teknikker for salg og markedsføring. Men før de tilpasses de helt eksplisitte behovene meglerne har i kontakt med boligselgere, er de teknikkene, systemene og teoriene langt mindre effektive enn hva de kan bli. 

Vi har tatt utgangspunkt i de ledende teoriene innenfor psykologi, forbrukeratferd, markedsføring og salg. De teoriene har vi sett opp mot teknikker innenfor telefonbruk, møtebooking, presentasjonsteknikk, gruppedynamikk og forhandlingsteknikk. Før vi har sett på ulike digitale plattformer for tilbud, presentasjon, video og forhandling. Alle teknikkene, teoriene og teknologiene er satt sammen til rammene for en tjeneste som skal hete salgstrening for Eiendomsmeglere.

Hvilke forventninger har vi til salgstrening for eiendomsmeglere? 

  • Vi forventer at megleren skal komme seg inn på flere befaringer  
  • Vi forventer at megleren skal ta inn flere oppdrag 
  • Og så forventer vi at megleren skal kunne ta en høyere provisjon 

Video introduksjon til salgstrening for eiendomsmeglere?  

 

Hvis eiendomsmegleren bruker majoriteten av jobb tiden sin på å selge seg inn til oppdragsgivere. Gjøre salg på vegne av klienter. Og presentere seg, kontoret og kjeden så godt at boligselgeren er villig til å både velge megleren og kanskje betale litt mer for akkurat den megleren enn andre meglere. Hvordan kan utdannelsen da ha så lite søkelys på fagene salg, markedsføring samt salg og markedsføring teknologi? 

Noen mennesker er intuitivt veldig gode på alt om salg og markedsføring, de har et talent. Men over tid vil de som trener mest på befaring, de blir gode på befaring. De som trener mest på tilbud, de blir gode på tilbud. De som trener mest på presentasjoner, de blir gode på presentasjoner. Og de som trener mest på forhandlinger, de blir gode på forhandlinger. Og er man god på befaring, god på tilbud, god på presentasjon og god på forhandling. Da tar man inn bra med oppdrag. Om man fortsetter å trene på befaring, tilbud, presentasjon og forhandling og blir bedre. Ja da tar man inn flere oppdrag. 

Vi har lagt rammene for en tjeneste, salgstrening. Her har vi tatt de ledende teoriene, de ledende teknikkene og de ledende systemene og tatt de inn i innsalgsprosessen for en eiendomsmegler. Vi har gjort en alpha test med et meglerkontor, slik at vi har rammene. Nå skal vi effektivisere prosessen sånn at flere megler kan ta det i bruk. De meglerne som blir med på det, får tjenesten som motytelse.  

Vi ønsker en presentasjon!

  • Vi går gjennom forskning som er gjort på temaet og de viktigste funnene
  • Vi går gjennom hvordan vi setter opp produksjonen i et BETA program
  • Vi går gjennom hvordan vi strømlinjeformer produksjonen sammen med utvalgte pilotkunder 
  • Vi går gjennom hvordan kjeder og selskaper som bistår i BEAT og pilotfasen, får fordeler på denne og fremtidige tjenester

Introduksjon til L&F CG selskapet

L&F CG er et konsulentselskap som spesialiserer seg på salg og markedsføring for og av eiendomsmeglere, eiendomsmeglerforetak og eiendomsmeglerkjeder. L&F CG arbeider med Eiendomsmeglerforetak på tvers av landegrenser. L&F CG utvikler sine tjenester i samarbeid med eiendomsmeglere, kontorer, kjeder og eksterne spesialister innenfor de fagene de ulike tjenestene representerer. 

Scroll to Top